Praktijk Auora - Natuurlijke Balans
 
 
 
 
Meditatie
De essentie van meditatie is stil zijn, even niets doen. U bent stil en trekt zich terug uit de drukte en laat gedachten en gevoelens even los.
Het is letterlijk “gewaarzijn”. Bewust ( gewaar) zijn van wat er in het innerlijk en om u heen gaande is maar het laten voor wat het is.
Mediteren geeft allereerst ontspanning voor de geest en het lichaam. Door te mediteren geef u uzelf over aan de weldadige verlaging van de frequentie (alfa golven) van de hersengolven en daardoor verlaagt de spierspanning in het lichaam. Dat geeft een heerlijke innerlijke rust en een gevoel van nieuwe kracht en energie. U krijgt het idee "alles weer aan te kunnen".
Door meditatie leert u om te ontspannen en op te laden met nieuwe levensenergie. De  gedachten worden rustiger. Op zo’n moment kan u de dagelijkse stress even loslaten. Door meditatie word uw lichaamsbewustzijn groter. Het lichaam laat zien waar het spanning en blokkades vasthoudt. Door er aandacht aan te geven kan u het veelal loslaten en helen. Vaak krijg u ook nieuwe inzichten over uzelf. Waar uw grenzen liggen. Hoe u energie kan vasthouden en niet meer zo beïnvloedbaar bent door uw omgeving. Het gevolg is dat u stabieler bent, beter kan relativeren en meer grip krijgt op het leven en dat komt de gezondheid ten goede. Door meditatie ontdek u wie u werkelijk bent.

Voor meditatie training kunt u zich aan melden via de contact pagina.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint