top of page

Mijn werkwijze

Als Regressie/Reïncarnatie therapeut en Spiritueel coach help ik mensen bij vragen op verschillende levensgebieden.

Het kan hierbij gaan om gezondheid, ziekte, mentale problemen, relatie(s), familie, zingeving enz.

Ik ondersteun en begeleid jou op zoek naar de antwoorden die altijd in jezelf te vinden zijn. Hierbij ga ik uit van een holistisch mensbeeld. We zijn meer dan ons fysieke lichaam en de materie. Hierbij maak ik gebruik van regressie technieken, lichaamswerk en intuïtie.


De naam van mijn praktijk is Auora 

Dageraad of ochtendgloren is de periode van schemering direct voorafgaand aan de zonsopkomst. Het wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van licht zonder de aanwezigheid van  de zon.

De naam Auora zie ik als een metafoor. Het licht voorafgaand aan de zonsopkomst kondigt de dag aan, maakt wakker. Zorgt voor helderheid zonder te verblinden. Zo hoop ik in mijn praktijk jou te helpen bij het vinden van de kracht in jezelf om je eigen welzijn in balans te (her)vinden. Wie ben ik

Ik groeide op als jongste in een gezin met 3 kinderen. Jarenlang werkte ik als verpleegkundige in allerlei hoeken van de gezondheidszorg.  Van jongs af aan ben ik bezig  met zingeving en zelfontwikkeling. Sinds 2008 heb ik een praktijk als therapeut waar mijn missie is  mensen helpen bij het vinden van hun eigen power en zelfhelend vermogen. Eigen verantwoordelijkheid, balans en openstaan voor wat `anders` is zijn belangrijke waarden in mijn leven. Ik ben moeder van 4 volwassen kinderen`. En oma van 3 prachtige kleinkinderen. Verder voel me enorm blij in de natuur en ben gek op lezen.

Naast mijn opleiding  regressie en reïncarnatietherapie aan de SRN heb ik gewerkt als sociaal verpleegkundige. 

Ik ben aangesloten bij de NVRT:  de Nederlandse beroepsvereniging voor regressie en reïncarnatietherapeuten  en lid bij  het CAT collectief.

Regressie- en  reïncarnatie therapie

Regressie betekent teruggaan in de tijd. Oude ervaringen, die ons in het hier en nu hinderen, beleven we opnieuw om ze dan definitief los te laten. Dat kunnen ervaringen zijn uit je kindertijd, de tijd dat je in de baarmoeder was, of nog verder terug. Wat er in een sessie opkomt, is  niet van tevoren te zeggen.

Het woord reïncarnatie geeft aan dat in deze therapie het verleden ruim wordt gezien (vorige levens). 

De therapie staat voor het alsnog verwerken van oud zeer – en wel zo, dat de daarmee verbonden problemen in het heden verdwijnen. Kern daarvan is bewustzijn, transformatie, groei, evenwicht en in je kracht komen. Het doel is   geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Spirituele Coaching

Vrijwel alles wordt bestuurd vanuit ons onderbewustzijn. Door gesprekken gaan we op zoek wat je onderliggende drijfveren zijn. Door het opzoeken van deze boodschappen van het onderbewustzijn kom je bij de kern van je probleem. Dat helpt je om oude  gedragspatronen en belemmeringen  los te laten. 

Met oefeningen werk je aan meer verbinden met jezelf en zelfvertrouwen. Ook begeleid ik je in het leren aanvaarden van wat er nu is en van wie je nu bent. 

Ik maak  hierbij gebruik van energetisch werk (aura en chakra’s), systeemopstellingen, meditatietechnieken, holistische massage en visualisatie oefeningen.

bottom of page