top of page

Welke clienten hebben baat bij Regressie en Reincarnatieterapie

 Enkele voorbeelden die ik in mijn praktijk tegenkomen zijn;

Psychische problemen

zoals depressie, angsten, fobieën, rouw, gevolgen van (seksuele) mishandeling, relatieproblemen, problemen met werk of studie.

Lichamelijke klachten

zoals klachten als gevolg van stress, eczeem, spijsverterings- en stofwisselingsproblemen, problemen met de motoriek, hoofdpijn, menstruatieproblemen, vruchtbaarheidsproblemen, allergieën, impotentie, slaapstoornissen.

Chronische en ernstige ziekten

Bij auto-immuunziekten, reuma, multiple sclerose, hartklachten of kanker kan de therapie naast reguliere behandeling een verlichtende werking hebben en de kwaliteit van leven verbeteren.

Innerlijke groei, bewustwording en zingeving

Als je je bijvoorbeeld afvraagt ‘Waar doe ik het allemaal voor?’ ‘Wat voor werk past bij mij?’ ‘Wat is mijn levensdoel?’ draagt de therapie bij aan nieuwe inzichten, inspiratie en levensvreugde.


Tijdens een regressie-sessie ben je als cliënt in een trance. Trance is niets anders dan een verhoogde concentratie op iets. We kennen dat allemaal uit ons dagelijkse leven, als je een interessant boek leest, een spannende film kijkt of intensief aan ’t sporten bent, ben je in een (lichte) trance. Tijdens therapie wordt die concentratie naar binnen gericht om het spoor terug te volgen naar het ontstaan van je probleem. Je krijgt dan meer inzicht in het ontstaan van je problematiek waardoor je meer handvatten krijgt om er iets aan te veranderen en kunt beter voelen wat er emotioneel nog niet ontladen is.

Privacy


Alles wat er tijdens de sessies wordt besproken wordt niet gedeeld met derden tenzij daar uitdrukkelijk toestemming voor is gegeven door de client. 

Mocht je een klacht hebben dan is  daar de mogelijkheid om je deze allereerst met mij te bespreken en komen wij er niet uit kan je terecht bij CAT Collectief Alternatief Therapeuten

bottom of page